• 0765.234.324
  • contact@polish-tapiterie.ro

Protectie ceramica caroserie

PROTECTIE CERAMICA NANOLEX (CAROSERIE )   200 ron

Protectia bazata pe dioxid de siliciu (SiO2) este cea mai sofisticata protectie pentru vopselurile auto ce a fost dezvoltata pana acum. Anterior, exploatat de catre cei mai pretentiosi utilizatori din industria electronica sau folosit pentru protejarea transporturilor feroviare, acest compus este in prezent introdus in industria auto, intr-o forma unica de catre Nanolex. Datorita unor procese chimice speciale, siliciul si carbonul sunt amestecati cu anumiti compusi, care permit aplicarea lor pe suprafata vopsita, avand ca rezultat o duritate substantiala. Proprietatile esentiale ale protectiei pe baza de quartz sunt capacitatea sa de a stimula duritatea totala a vopselii, precum si grosimea acesteia. Dupa evaporarea tuturor solventilor continuti in produs, stratul protector devine ferm, solid si extrem de durabil. Datorita grosimii stratului de cuart, microzgarieturile si oxidarea ce pot aparea in timpul procesului clasic de spalare sau ca rezultat al depunerilor extinse de substante caustice (excremente pasari, etc), nu mai ajung la vopsea, suprafata ramanand intacta. Datorita moleculelor foarte mici, bine delimitate, orice dezordine a integritatii structurale (din cauza factorilor externi) este practic imposibila.

Nanolex Si3d (se aplica in 3 straturi):

Nanolex Si3D este o protectie special conceputa pentru a satisface cele mai inalte cerinte si nevoi ale clientilor. Moleculele Si3D sunt precursori de materiale ceramice si hibride. Aceste molecule sunt compuse din siliciu, azot si hidrogen, cat si compusi organici cum ar fi carbonul. Acesti polimeri extrem de puternici au o vascozitate scazuta si nu contin solventi. Nanolex Si3D are in compozitie si o componenta termoplastica utilizata suplimentar pentru formarea unui strat flexibil puternic hidrofob. Acest produs ofera o rezistenta la intemperii, cat si protectie anticoroziva si impotriva solutiilor chimice (spume active, etc). Nanolex Si3D poate creste duritatea totala a stratului de lac pana la 9H, adaugand un strat transparent si stralucitor, adancind in acelasi timp si culoarea suprafetei. In functie de numarul de straturi de produs aplicat, grosimea finala poate varia. Numarul de straturi aplicate impreuna cu structura tridimensionala sofisticata a matricei Si3D face ca stratul de lac sa reziste la substantele chimice folosite in spalatoriile auto, cat si rezistenta la abraziune.

Cu toate acestea, beneficiile impartasite de Nanolex Si3D nu se termina cu niveluri remarcabile de protectie si durabilitate. Poate chiar si mai important, suprafetele tratate devin mai lucioase (Si3D ofera imbunatatire a aspectului culorii si a adancimii), mai rezistente (datorita duritatii matricei pe baza de siliciu) si hidrofobe (apa nu va sta pe suprafata tratata). Aceasta ultima caracteristica nu este doar pentru contactul cu apa, ci si pentru o curatare mai rapida a murdariei (efectul Lotus).

Spre deosebire de protectiile clasice (ceara, sealant) unde stratul de protectie dispare o data cu trecerea timpului sau cu folosirea substantelor agresive pentru curatare, protectia oferita de Nanolex Si3D ofera o durabilitate remarcabila si insensibilitate la abraziunea creata de spalari frecvente si utilizarea substantelor alcaline puternice sau detergenti acizi.

BONUS SPALAT EXTERIOR SI DEGRESAT SPALAT MOTOR CURATAT INTERIOR

 PROTECTIE CERAMICA  FARURI   40 ron ambele                                                       

 Nanolex Si3D  – Protectie Ceramica Faruri este cea mai noua protectie pentru faruri de la Nanolex. Farurile si lentilele farurilor sunt realizate din policarbonat si au nevoie de o protectie superioara, in special in ceea ce priveste impactul asupra mediului si expunerea la soare. Aceasta protectie pentru faruri are caracteristici de neegalat. Ingrediente sofisticate, pe care se bazeaza acoperirea, genereaaz o legatura moleculara ireversibila cu suprafata farului. Rasinile acrilice si ceramice modificate formeaza caracteristica structura 3D a produselor ceramice Nanolex, conferind proprietatile: curatare usoara, rezistenta la zgarieturile fine, luciu, protectie UV

Nanolex Si3D  – Protectie Ceramica Faruri a fost dezvoltat, creat si testat in Germania.

PROTECTIE NANO JANTE  50 ron

NanoPro –  Jante Aliaj este o solutie protectoare pentru jantele de aliaj, creata pe baza de nano-tehnologie. Acest produs amelioreaza si simplifica curatarea jantelor. Impuritatile nu vor mai adera la vopsea, ci or sa stea la suprafata jantei.

BONUS SPALAT EXTERIOR