• 0765.234.324
  • contact@polish-tapiterie.ro

Polish faruri 3M

Polish faruri 100 ron ambele

Bonus: degresat exterior

Nu putini dintre noi cunosc senzatia ca, de la luna la luna scade vizibilitatea farurilor pana in momentul cand deplasarea devine chiar periculoasa noaptea. La modul propriu, nu mai vedem corespunzator in timpul deplasarii. Atunci se apropie timpul sa apelam la un polish de faruri profesional.

Farurile ajung din ce in de mai deteriorate, pana in momentul in care devin cel mai inestetic element al caroseriei. mate, zgariate, ciobite.

Acest lucru de datoreaza de cele mai multe ori calitaii slabe a materialelor folosite de producatori la fabricarea farurilor.

Datorita oxizilor care se depun pe suprafata farurilor, a prafului pin care circulam cu viteze din ce in ce mai mari, a ghetei, zapezii, e.t.c, farurile devin inevitabil mate, lucru ce reduce drastic parametrii de iluminare a acestora. Polishul faruri va face ca toate aceste aspecte sa dispara  Ser Folosind materiale originale 3 M in mai putin de o ora farurile tale redevin noi, rezultatul de polish faruri este de fiecare data spectaculos.                                                                              

Primul pas in polishul de faruri (dupa curatarea lor) este slefuirea manuala a farurilor cu banda abraziva numarul 1000/2000 Aceasta banda scoate absolut toate zgarieturile si matuila in profunzime de pe faruri.

Al 2-lea pas este slefuirea farurilor cu banda abraziva nr 3000aceasta contribuie la netezirea suprafetei farului, pregatind-use in acest fel de polishul de faruri final.

Al 3-lea pas presupune polisharea farurilor cu doua tipuri diferite de paste abrazive de la3 M farurile devenind pur si simplu stralucitoare.

Dupa orice reconditionat de far, dar si in cazul farurilor noi, se recomanda aplicarea unei folii de protectie, care va garanteaza ca farurile sau stopurile dumneavoastra vor ramane ca noi, nemaifiind in nici un fel afectate de elementele din trafic (praf, pietre, zgarieturi, matuiri, etc.)

Foliile de protectie folosite de compania noastra sunt originale. De asemenea, aceste folii sunt disponibile numai in nuante transparente pentru protectie.