• 0765.234.324
  • contact@polish-tapiterie.ro

Polish profesional 3M

Un serviciu de polish este compus din mai multe tipuri de operatii, fiecare dintre ele fiind specifica tipului de material pe care se lucreaza.

La exterior se incepe intotdeauna cu decontaminarea suprafetelor folosindu-se argile speciale (curatitoare si nonabrazive) care inglobeaza impuritatile din porii vopselei si lacului fara a afecta insa suprafata.

Urmeaza polisharea (lustruirea) care se poate realiza in 1-4 pasi (sau chiar mai multi unde este cazul), in functie de starea suprafetei. Polish-ul are ca rol principal indepartarea zgarieturilor fine ce duc la pierderea luciului si care creeaza efectul de panza de paianjen (vizibil atunci cand in suprafata se reflecta o sursa de lumina).

Ultima operatie de tratament al vopselei o constituie aplicarea unei protectii cu sealant (polimer sintetic ce nu permite trecerea umezelii si a microparticulelor). Straturile de sealant, aplicate in conditii specific definite pentru fiecare sezon, formeaza un scut rezistent, elastic si incolor.

Scutul protejeaza vopseaua si lacul, absorbind razele ultraviolete (ce produc decolorarea pigmentilor din vopsea) si retinand microparticulele si umezeala din atmosfera, prevenind astfel intrarea lor in porii si imprefectiunile finisajului. Acelasi strat de protectie preia si o mare parte din agresiunile factorilor de mediu, protejand astfel suprafetele contra zgarieturilor fine si matuirii.

Stratul de protectie exterior rezista pana la 6 luni, in functie de tratamentul efectuat, numarul de kilometri parcursi si conditiile in care este tinuta si utilizata masina.

Polish autoturism pachet luciu 100 RON

Polish suv pachet luciu 150

Polishat in 2 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 60%, cu solutii non-abrazive sau semi-abrazive 3M.

Pasi urmati: Spalare exterior, Degresare Caroserie, Uscare masina cu prosop din microfibre, Eliminat punctele de asfalt  bitum si ciment curatat jante Polishat in 2 pasi,polish luciu 3m si ceara 3 m. Acest pachet este recomandat masinilor care nu au zgarieturi profunde in lacul vopselei si nu necesita retus vopsea.

Polish autoturism – Pachet Profesional 300 RON

Polish suv – Pachet Profesional 350 RON

Polishat in 4 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 80%, cu solutii 3M, si retus vopsea la culoarea caroseriei (doar daca este necesar).

Pasi urmati: spalare exterior,degresare caroserie  uscare cu prosop din microfibre, corectie cu vopsea la culoare pentru zgarieturi tip cheie si chiar zgirieturi prfunde adinci pina la tabla sau vopsea exfoliata(acolo unde e cazul), Aplicare 3 straturi polish si 1 de ceara (bonus curatat :bitum .ciment .cruste nichel. Jante).Acest pachet este recomandat pentru culori inchise sau masini ce prezinta zgarieturi multiple sau gazare pe suprafata lacului/vopsea.