• 0765.234.324
  • contact@polish-tapiterie.ro

Detailing

Curăţare tapiţerie completa – turism de la 250 

                                                   – SUV de la 300 ron

 

(Detailing curătare tapiterie completa include:  bord şi alte suprafeţe, curatat si tratat scaune, banchete, tetiere, sine , plafon, podea, fete de usi, stalpi, chedere, portbagaj –  plus aplicarea unei protecţii BONUS:  spalat motor , degresat si spalat exterior si tratament jante )

Curăţare tapiţerie partiala   –  turism de la 150 

                                                   – SUV de la 200 ron

(Detailing curătare tapiterie partiala include:  bord şi alte suprafeţe, curatat si tratat scaune, banchete, tetiere, sine, fete de usi –  plus aplicarea unei protecţii – BONUS: curatat interior , degresat si spalat exterior )

Pachet degresare bord si fete usi  de la  50 ron

(Detailing curătare bord si fete de usi include: degresat si tratat bord, grile, torpedou, fete usi , chedere centuri de siguranta, sine scaune, praguri la interior, consola.) – BONUS: degresat

                                                       

Interiorul unei maşini moderne este realizat dintr-o varietate de materiale şi are numeroase suprafeţe curbe, fante, nişe, plus o serie de echipamente sensibile la praf şi umezeală. Curăţarea interiorului necesită o bună cunoaştere a caracteristicilor acestor materiale şi a recomandărilor producătorilor privind întreţinerea lor.

Aspirarea

Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii ţări cu care se freacă. Acest procedeu urmăreşte scoaterea nisipului şi a prafului din mochetă. Un alt accesoriu folosit în aspirare este pistolul de aer în linie cu care se suflă în prealabil grătarele, cusăturile, îmbinările şi, în general, spaţiile înguste şi foarte greu accesibile.

Curatare petelor

 

IMG-20170119-WA0011 IMG-20170119-WA0014IMG-20170119-WA0009

Pentru curăţarea petelor de pe mochetă, plafon şi tapiţerie se folosesc curăţitori specifici cu grad de putere în funcţie de tipul petei.

Extracţie şi limpezire

3

Pentru extracţia soluţiilor se foloseşte un aspirator special, de putere prevăzut cu un încălzitor de apă în linie. Apă fierbinte este pulverizată pe suprafaţă şi apoi aspirată împreună cu spumă şamponului. În cazul în care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi un extractor, cu un şampon specific cu spumare redusă.
Limpezirea este importantă deoarece, fără ea, resturile de şampon uscat se transformă ulterior într-un adevărat “magnet” pentru murdărie.

Uscare

1

După ce se limpezeşte şi se extrag bine resturile de apă din material, se usucă interiorul folosind o aerotermă specială.
Uscarea este foarte importantă din două puncte de vedere:
1. Permite utilizarea protectorilor textili şi
2. Evita formarea condiţiilor favorabile dezvoltării mucegaiurilor şi a mirosurilor neplăcute.

Aplicarea de protecţie textilă şi dressing de interior

Tapiţeria textilă se tratează, după uscare, cu un protector textil special. Aceşti protectori formează o pelicula subţire la suprafaţă materialului, lăsându-l în acelaşi timp să respire.
Pelicula conferă un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejându-l şi conferindu-i o rezistenţă deosebită la murdărire.
Suprafeţele de vinil şi alte materiale sintetice din interiorul automobilului, după curăţare, se protejează şi revitalizează cu un dressing de interior.

Tratament piele

Pentru a-şi păstra aspectul şi calităţile, finisajele din piele necesită o îngrijire deosebită care are rolul de a preveni deshidratarea.
Pielea deshidratată îşi pierde elasticitatea, se întăreşte şi devine casantă. Rezultatul: rosături premature şi fisurări care dau un aspect de uzat şi vechi.
Tratamentul pielii se face din doi paşi:
1. Curăţarea cu un curăţitor special cu pH-ul echilibrat în aşa fel încât să nu atace pielea şi
2. Folosirea unui balsam special proiectat care intră rapid în piele redându-i elasticitatea .

2 6 7 8 9 IMG-20170119-WA0015 IMG-20170119-WA0016